Agility nyheder. Se mere under Agility på siden :-)

21-10-2014
National Championship in Agility
Jørn kvalificerede sig til både DCH DM og DKK DM med både Marco og Laura. Han klarede sig optimalt til stævnerne, og kvalificerede sig således også til A-Finalen under DCH DM´s afholdelse. De sluttede begge i top 10 under begge DM, og Jørn er ovenud tilfreds med hans- og hundenes præstationer. Klik på overskriften og se billeder.

DKK DM update

Jørn kvalificerede sig til DM med både Laura og Marco. De endte begge i top 10, hvilket vi synes er SUPER GODT GÅET... Mor er STOLT af sine drenge, og Laura, som debutterede i de fornemme rækker. 🤪

Marco og Laura har kvalificeret sig til Danmarksmesterskaberne i agility

🤪🤪🤪

Det lykkedes Jørn at få Laura klar også. Måtte tage til Sjælland til absolut SIDSTE DKK stævne, og der var ét skud i bøssen. Han SKULLE løbe fejlfrit i et åbent løb....uha sikke et pres.... Det lykkedes og vi jublede HØJT. 

Stævnerne løber snart af stablen. Weekenden d. 6-7 sep er første DKK DM stævne i Roskilde. DCH DM er i Dronning lund d. 20/21 september...Pøj Pøj......

 

Noah viser stolt alle fars præmier, som Mio og Laura hev i land :-)
25-09-2013
Jørn til stævne med Mio og Laura
Mio og Laura gjorde det fantastisk til et DKK agilitystævne i Årslev på Fyn. Weekendens høst var stor, som Noah stolt viser frem :-)
Mio og Deco
Mio var med far til agilitystævne og var vildt dygtig. Mio fik 2 anden pladser og 2 trejde pladser samt 2 oprykningspinde :-)
Laura
Laura fik 1 første plads, samt 4 anden pladser og 3 oprykningspinde.
Laura gir den gas på banen med far :-)
Der heppes på far og Marco :-)
Udveksling af ord om deres holdløb
Jørns deltagelse i DKK DM 2013
Så er agility sæsonen overstået. Det har været en fantastisk sæson for Jørn og Marco specielt, med udtag til både DKK DM og DCH DM. Han har haft fantastiske løb med vores Laura, men hun har ikke haft tid nok til kvalifikation, da hun afbrydes med hvalpefødsler.
Lillian og hendes dygtige agility hunde
Vi var nede og besøge Lillian og Dundee (Charmeurhusets Aramis De Vannes). Vi håber han kommer til at leve op til niveauet i hendes flok. :-)
Dundee
Er FRÆK som sin far (DECO). Masser af spillopper og et enormt energifyldt temperament. Så tror jeg ikke jeg har skrevet for meget ;-)
Cindy og Dundee
Han er faldet godt ind i flokken og accepteret af de erfarne andre 4-benede :-)

| Svar

Nyeste kommentarer

21.10 | 21:57

Vi er meget interesseret i den lille sorte tæve, vi har i forvejen en lille hvid
pudel så hun vil komme i godt selskab. Vi bor nær skov og strand

23.07 | 18:12

Hej Charmeurhuset:)
Jeg ville lige forhører mig om i har nogle ledige hvalpe?
Vores ene puddelhund er gået bort for nyligt og vores anden
mangler derfor en ven

11.05 | 13:05

Hej Hanne du bliver nødt til at kontakte os på anden vis end at skrive en kommentar her. 😊

10.05 | 17:22

Hej Charlotte. Jeg kan se du venter hvalpe til juni❤️ Kan jeg blive skrevet op til en tæve eller hvordan foregår det. Mvh Hanne Jørgensen